Viime viikolla poimitut kantarellit pääsivät ihanan kermaiseen pastaruokaan pekonin kera!
Kantarelli-pekonipasta
n. 1/2 l viipaloituja ja puhdistettuja kantarelleja
pkt pekonia
2 isoa kevätsipulia varsineen
2 prk ruokakermaa
2 rkl ketsuppia
1/2 kasvisliemikuutio
mustapippuria, suolaa
tagliatelle-pastaa
tagliatelle-pastaa
Pidä sieniä kuumalla pannulla, kunnes ylimääräinen neste haihtuu ja siirrä ne syrjään. Paista kuutioitu pekoni ja sipuli pannulla kypsäksi (pekoni saa jäädä hieman "lötköksi"). Lisää kerma ja mausteet, anna hautua muutama minuutti. Tarjoa pastan kanssa.
Helppoa ja herkullista!
Ihanaa viikonloppua!
Laura
Maukaan näköinen muhennos,minä en ole oikein noita kanttarelleja täältä löytänyt.Mukavaa viikonloppua.♥
VastaaPoistaEi täälläkään kantarelleja joka nurkalta löydy, mutta onneksi minulla on yksi vakiopaikka, mistä nuita herkkuja saa! Kiitos, samoin sinulle mukavaa viikonloppua! :)
Poista