perjantai 16. elokuuta 2013

Tex mex -herkku

Viikonlopun ateriavinkki: helppo, nopea ja herkullinen tex mex -ruoka!




Tex mex -herkku

pss maissilastuja (200g)
250g jauhelihaa
4 pientä kesäsipulia
prk tomaattisalsaa
1-2dl juustoraastetta

Ruskista jauheliha. Lisää pilkotut sipulit ja salsa, sekoita. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle maissilastut, niiden päälle jauheliha-salsaseos ja lopuksi juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut hieman. Tarjoa ranskankerman ja salaatin kanssa.





Kattaukseen laitoin yhden ihanista synttärilahjoistani, valkoisen "pitsireunaisen" tarjoiluastian, joka toimii nyt alustana kynttilöille. Aika kaunis, eikö?










Pöytään pääsi myös tex mex -teemaan mielestäni hyvin sopiva kulho, jonka sain tuliaiseksi Alaniasta.




Herkullista viikonloppua!

Laura

2 kommenttia:

  1. Herkullista varmaan,niin kaunis ja tunnelmallinen kattaus.kiitos samoin herkullista viikonloppua Laura.♥

    VastaaPoista

On mukavaa, kun kommentoit! :)